Hoe het werkt

King Camper

Welkom bij King Camper! Begonnen met drie vrienden die samen een camper kochten om te gebruiken tijdens hun meerdaagse sportieve evenementen. Ze besloten hem daarnaast te verhuren om een beetje uit de kosten te kunnen komen, dat verliep vlotjes. Al snel werd er een camper bijgekocht. En nog één… Inmiddels is King Camper een echt bedrijf geworden met maar liefst 23 nieuwe campers. Joris, Jurgen en Ruud.

Enthousiast geworden van al die nieuwe, luxe campers?

Kan je niet wachten om met een King Camper de wereld te verkennen? Heel goed! Van reserveren tot thuiskomst in twaalf eenvoudige stappen.

 1. Selecteer je favoriete camper
 2. Kies een periode waarin je weg wilt
 3. Doe een vrijblijvende aanvraag
 4. Je ontvangt een bevestiging (indien er beschikbaarheid is)
 5. Teken het huurcontract en doe een aanbetaling van 25%
 6. De voorpret en het plannen maken kunnen beginnen
 7. Vier weken voor vertrek betaal je het resterende saldo en de borg van €1500,-.
 8. Tutorial filmpjes bekijken
 9. Inpakken en wegwezen (na een uitgebreide persoonlijke uitleg dan)
 10. Onbezorgd genieten
 11. Wij maken voor jullie de camper binnen en buiten schoon (150 euro per huurperiode) . Jullie maken enkel het toilet schoon en ruimen jullie spulletjes op,  inleveren en je enthousiaste vakantieverhaal vertellen
 12. Reserveren voor volgend jaar ; )

Nieuwe campers

Wij bieden uitsluitend recente campers aan van max 3 jaar oud zodat de kans op pech of mankementen geminimaliseerd is. Al onze campers zijn van Sun Living, McLouis of XGO met een Fiat of Citroën chassis. We zoeken in ons aanbod campers steeds ruime, lichte campers met een moderne en luxe uitstraling. Deze zijn allemaal voorzien van de nieuwste praktische technieken qua gewicht en functionaliteit, zoals een wegklapbare wasbak, magnetische grepen en geoptimaliseerde opbergmogelijkheden.

Fietsenrek

Onze campers zijn bijna allemaal lekker groot. Fijn, want je voelt je de king of the road erin, maar soms sta je net geïnstalleerd en moet je nog even een dorpje in… Neem voor dit soort situaties zeker je fiets mee. Al onze campers zijn uitgerust met een fietsenrek voor vier fietsen.

Wat doen we niet?

Compleet en luxe. Zo zouden we het inventaris van onze campers zeker omschrijven. Het enige wat je nog moet meenemen zijn je persoonlijke bezittingen en beddengoed (lakens, dekbedden, kussens). Uiteraard moet je ook zelf zorgen voor iets lekker in de koelkast! En sorry, boetes zijn ook voor eigen rekening ; )

KM's onbeperkt

Geen verrassingen achteraf! Bij King Camper weet je waar je aan toe bent, want je betaalt een vaste prijs. Je kunt de wereld dus vrij verkennen en hoeft bij een boeking vanaf 8 dagen geen rekening te houden met hoeveel kilometers er binnen je huurcontract vallen. Wel zo ontspannen, toch?!

Voor beginners

Wij zijn heel enthousiast over onze campers en delen dat graag met jullie! Heel veel ervaring of nog nooit gekampeerd? Het maakt niet uit, want wij zorgen voor een duidelijke uitleg voor jullie op reis vertrekken. Een aantal weken voor vertrek ontvang je al de King Camper instructievideo’s die voor elk campertype gemaakt zijn, zo kun je je in alle rust al voorbereiden en kan de voorpret nog eens extra beginnen! Bij de uitgifte nemen we alles nog eens door en kun je uiteraard eventuele vragen stellen.

Inventaris

Alle campers zijn zeer uitgebreid ingericht. Voor vertrek pak je alleen je persoonlijke spullen en je bent good to go! Comfortabele klapstoelen, een ligstoel, uitschuifbare luifel, XL vloerkleed, een fietsenrek voor vier fietsen, keukenspullen van schaar tot champagneglazen. Er is overal aan gedacht! Helemaal voorbereid zijn?

Verzekeringen

Al onze campers hebben een uitgebreide BA- en Omnium verzekering. Pechhulp is hierbij inbegrepen. De franchise is € 1500,-. Het is mogelijk de franchise te verlagen tot € 300,- per gebeurtenis voor het verzekeringsbedrag van € 12,- per dag, met een minimum van € 75,- per huurperiode.

Breng- en haalservice

Hoe luxe is het om de camper voor je huis afgeleverd te krijgen en daar de complete uitleg ook te krijgen. Dan is het echt alleen nog maar inpakken en wegwezen! In overleg bieden we een haal- en brengservice voor € 2,- per km.

Annuleringvoorwaarden

Klik op de onderstaande link voor de huidige annuleringvoorwaarden.

Belangrijk

De campers mogen maximaal 3500 kg wegen. Hier wordt steeds meer op gecontroleerd! Rijbewijs B is voldoende om ermee te rijden en onze verzekering vereist dat al de bestuurders minimaal 23 jaar zijn. De camper heeft milieuvignetten voor Duitsland en Frankrijk. Ophalen van de camper is vanaf 15.00 uur, terugbrengen voor 11.00 uur, tenzij we dat anders hebben afgesproken. De schoonmaak (binnen en buiten) doen wij voor jullie. Dan kunnen we aan iedereen een nagelschone camper garanderen. De kostprijs bedraagt 150 euro per huurperiode.